Firma Montare Mobila

Ai nevoie de ajutor profesionist?

Nu ezita

SERVICII DE MONTARE MOBILA casa

LUCRU BINE FACUT

Montaj Mobila Bucatarie

Tehnicienii nostri de montaj mobila bucatarie sunt instruiti pentru a asambla cele mai complicate modele de mobilier bucatarii. Cu echipa Asamblare Mobila va puteti bucura de utilitatea mobilierului de bucatarie in deplina siguranta.

Asamblare Mobila Living

Tehnicienii nostri de asamblare mobila de living participa la diverse formari pentru a asambla cele mai complicate modele de mobilier pentru living. Cu echipa Asamblare Mobila va puteti bucura de utilitatea mobilierului de living in deplina siguranta, indiferent ca suspendare corpurilor s-a facut pe rigips, caramida, bca, lemn sau beton.

Montare Mobila Dressing

Mesterii nostri care executa servicii de montare mobila pentru dressing sunt instruiti pentru a asambla cele mai complicate modele de dulapuri pentru haine. Cu echipa Asamblare Mobila va puteti bucura de utilitatea mobilierului necesar depozitarii hainelor in deplina siguranta.

Montaj Mobila Dormitor

Tehnicienii nostri de montaj mobila dormitor participa la diverse trainguri pentru a asambla cele mai complicate modele de mobilier pentru dormitor (paturi, dulapuri, comode, noptiere). Cu echipa Asamblare Mobila va puteti bucura de utilitatea mobilierului de dormitor in deplina siguranta.

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

Avantajosi si Punctuali

PROFESIONISTI

Mesteri Certificati

Peste 1000 de clienti fericiti

Garantie manopera 3 luni

Ce spun clientii despre noi

Nu ne crede pe cuvant

Brandurile care ne-au acordat incredere

Au ales sa lucreze cu noi
montaje-mobilier-horeca

client4

montaje-mobila-pentru-casa

client2

reparatii-usi-mobilier

client3

montare-mobila-ikea

client5

reconditinare-mobilier

client1