Ultimele Stiri

Alternativa la o mobila de bucatarie noua este renovarea / modernizarea mobilei de bucatarie

Echipa Asamblare Mobila se ocupa si de solutiile de modernizare ale mobilei de bucatarie din pal fara sa o inlocuiesti de tot. Sistemele noastre de renovare combina o multitudine de avantaje: cost redus cu 50% fata de o mobila de bucatarie noua, calitatea produselor folosite, echipamente profesionale pentru montarea mobilierului.

Daca fronturile de la dulapurile de bucatarie au suferit de-a lungul timpului deteriorari datorate aburului de la mancare, zgarieturi, scorojire, etc… sau daca va doriti mai mult spatiu de stocare sau doriti un nou aspect mai frumos pentru mobila de bucatarie, aflati ca exista o solutie convingatoare:

 “Asamblare Mobila modernizeaza/renoveaza mobila de bucatarie existenta, salvand achizitionarea uneia complet noua, intr-un timp scurt, prin schimbarea usilor de la dulapurile de bucatarie, a blatului de bucatarie, schimbarea sau adaugarea de accesorii noi pentru usile mobilierului sau pentru compartimentarea sertarelor, carcasa mobilierului de bucatarie ramand la fel sau cu mici ajustari.”

 Ce putem face pentru tine? Vom transmite cererea dumneavoastra direct catre specialistul Asamblare Mobila. Acesta va v-a sfatui si raspunde la dorintele pe care le aveti.

Inainte de a va decide sa alegeti mobilier de bucatarie nou iti recomandam sa te documentezi si despre alternativele de renovare – modernizare a fronturilor de la dulapuri, a blatului de bucatarie. Acesta alternativa va poate reduce bugetul cu cca 50%. Pe langa solutiile de renovare sau modernizare a mobilierului pentru bucatarie va garantam si un proces de modificare a mobilierului din pal calitativ, respectand termenele si preturile fixe.

Montaj Dulap Bucatarie

Realizarea unui serviciu de Montaj dulap bucatarie se poate executa cu usurinta, dar acest lucru depinde de spatiul disponibil si de abilitatile tehnice ale celui care il monteaza. Atunci cand achizitionati mobilier de la magazine specializate acesta vine si cu accesoriile necesare pentru efectuarea montajului in asa fel incat sa nu fiti nevoit sa le cumparati separat, dar e posibil sa aveti nevoie si de bormasina pentru suspendarea lui daca e cazul.

In general dulapurile de bucatarie au dimensiuni standard, ca de exemplu: H 45/75/90 cm, respectiv l 30/45/60 cm.
Corpurile de bucatarie se suspenda de regula la o inaltime de 130 cm de la podea, dar acest lucru se poate stabili cel mai clar la fata locului impreuna cu persoana care il monteaza si cu proprietarul imobilului, lasand spatiu suficient intre blat si corpul suspendat cca 55-60 cm.

Carcasa dulapului poate sa fie din pal, iar usile pot sa fie din MDF, PAL, Posforming, Acrilux, Sticla iar balamale cele mai utilizate sunt cele aplicate sau semiaplicate.

Dupa ce vom da semne pe perete, ne vom asigura ca intre cele 2 semne orizontale este o linie perfect dreapta, dupa care vom da garuii, folosind bormasina.
Daca doriti sa va asigurati ca dulapul este orizontal, montati o placa de lemn cu o sectiune transversala de circa 20 x 45 mm sub linia pe care ati trasat-o pe perete. Aceasta placa va sustine dulapul in timpul montajului. O puteti demonta ulterior si puteti umple orificiile. Marcati orificiile de montaj ale dulapului pe perete, pentru a indica pozitiile de montaj ale suporturilor.
Retineti: dulapurile de bucatarie sunt prevazute cu diferite tipuri de suporturi si sisteme de montaj. Sistemul cel mai simplu utilizeaza blocuri de lemn in forma de pana. Daca le utilizati pe acestea, trebuie sa lucrati foarte precis, mai ales daca doriti sa montati mai multe dulapuri unul langa altul, in linie dreapta.

Folositi dibluri de calitate, tinand cont si de materialul din care e construit peretele, astfel avem dibluri pentru rigips, pentru caramida, pentru beton. Diblurile trebuie sa sustina greutatea corpurilor.

Urmeaza montajul usilor de la dulapul de bucatarie. Aveti posibilitatea de a alege directia de deschidere, tinand cont de faptul ca sunteti dreptaci sau stangaci ca de exemplu daca ati montat dulapul intr-un colt. Se monteaza o parte a balamalei pe peretele intrior al dulapului, iar cealalta parte in nisa rotunda corespunzatoare din usa. Glisati cele 2 parti ale balamalei in pozitie si imbinati-le cu suruburi. Balamalele sunt reglabile in 3 directii, astfel ca puteti suspenda usa in pozitie perfect verticala.

Se poate regla inaltimea dulapurilor prin slabirea suruburilor, urmand dupa aceea sa deplasati balamaua in sus sau in jos, pentru a obtine o inaltime corecta a usii, apoi strangeti bine suruburile.
O operatiune similara se poate face si pentru reglarea adancimii balamalelor pentru ca usa sa fie aliniata in raport cu dulapul. Se slabeste surubul, iar balamaua se misca inante/inapoi pana cand usa este aliniata, dupa care strangem surubul.

Ai nevoie de ajutor profesionist?

Nu ezita

DE CE NOI?

OFERIM URMATOARELE BENEFICII:

Avantajosi si Punctuali

PROFESIONISTI

Mesteri Certificati

Peste 1000 de clienti fericiti

Garantie manopera 3 luni

Ce spun clientii despre noi

Nu ne crede pe cuvant

Brandurile care ne-au acordat incredere

Au ales sa lucreze cu noi
montaje-mobila-pentru-casa

client2

reparatii-usi-mobilier

client3

reconditinare-mobilier

client1

montare-mobila-ikea

client5

montaje-mobilier-horeca

client4